Uncategorized

Ar trebui să treceți de la un vape de unică folosință la unul reîncărcabil?

WGA vape shop | Ar trebui să treceți de la un vape de unică folosință la unul reîncărcabil?

Vaporatoarele de unică folosință au ajutat să facă vapingul accesibil pentru milioane de oameni care altfel ar fi putut să nu se lase de fumat și au reușit acest lucru oferind o combinație de caracteristici care nu existau anterior în niciun tip de dispozitiv de vapoare. Vapoarele de unică folosință sunt simple și satisfăcătoare în moduri în care dispozitivele de vapoare anterioare nu erau. Ele ies din pachet gata de utilizare – la fel ca țigările din tutun. Un vape de unică folosință are și un pumn puternic de nicotină, care este, de asemenea, important pentru cei care încearcă să renunțe.

Odată ce ați folosit cu succes vape de unică folosință pentru a vă ajuta să renunțați la fumat, s-ar putea să începeți să vă întrebați ce urmează. Probabil cunoașteți mulți oameni care vapează și cu siguranță ați observat că majoritatea acestor oameni folosesc truse de vapoare reîncărcabile. Ar trebui să folosiți și un vaporizator reîncărcat – și pierdeți ceva dacă nu o faceți?

În acest articol, vom arunca puțină lumină asupra comparației dintre vaporizatoarele de unică folosință și reîncărcabile. Vă vom explica caracteristicile care v-ar putea face să doriți să treceți la un dispozitiv reîncărcat și vă vom explica, de asemenea, cum se va schimba experiența dvs. de vaping dacă faceți schimbarea. În primul rând, totuși, care sunt unele dintre dispozitivele pe care ar trebui să le luați în considerare dacă utilizați în prezent vape de unică folosință și vă gândiți să cumpărați primul dispozitiv reîncărcat?

Noțiuni introductive: care sunt cele mai bune vape reîncărcabile pentru începători?
Este normal să te simți puțin copleșit când faci cumpărături pentru primul tău dispozitiv de vapoare reîncărcat. Există zeci de vape reîncărcabile pe piață la un moment dat și este dificil să identifici caracteristicile și caracteristicile care sunt importante pentru tine dacă nu ai mai folosit niciodată un dispozitiv reîncărcabil. Vapoarele de unică folosință, în comparație, sunt mult mai ușor de cumpărat pentru că trebuie să vă faceți griji doar pentru aromă și puterea nicotinei. Am dori să începem acest articol prin a sugera câteva dispozitive pe care credem că le veți găsi foarte satisfăcătoare și suficient de ușor de utilizat, chiar dacă nu ați mai deținut niciodată un vape reîncărcat.

Uwell Caliburn G2
Cumpărați-l acum (33,99 EUR)

Designerii de produse de la Uwell și-au făcut primele stropire în comunitatea de vapoare prin proiectarea unor rezervoare de vape incredibil de populare, care au devenit renumite pentru calitatea lor incredibilă a aromei. Când Uwell s-a mutat în lumea truselor de vape, au făcut tot posibilul pentru a se asigura că dispozitivele lor vor produce aceleași arome bogate și crocante.

Uwell Caliburn G2 poate fi de top pentru calitatea aromei, dar este, de asemenea, încărcat cu funcții pentru a vă face experiența de vaping cât mai plăcută și flexibilă. Caliburn G2 are o funcție de vibrație haptică pentru a vă anunța ce se întâmplă cu dispozitivul. Partea inferioară a podului are o rotiță de control al fluxului de aer pentru a vă permite să selectați puful perfect. Când veți vedea toate elementele de design atent ale lui Caliburn G2, veți înțelege de ce este cu ușurință cel mai popular mini vape reîncărcat de pe piață.

Vaporesso Xros 2
Cumpărați-l acum (29,99 EUR)

La fel de multe caracteristici grozave pe care le are Uwell Caliburn G2, este puțin mai complex decât alte vape reîncărcabile, deoarece trebuie să înlocuiți periodic bobina dispozitivului. Deși credem că majoritatea oamenilor se vor obișnui cu procedura de înlocuire a bobinei destul de repede, puteți decide că preferați să utilizați ceva mai simplu. Cu Vaporesso Xros 2, fiecare pod are o bobină permanentă încorporată. Când nu mai sunteți mulțumit de aroma dispozitivului, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea bobinei; pur și simplu vei înlocui întregul pod.

Voopoo Vinci
Cumpărați-l acum (25,99 EUR)

Dacă ai spart vreodată un dispozitiv pentru că l-ai scăpat pe o suprafață tare sau într-o băltoacă de apă, știi cât de fragile pot fi uneori vaporizatoarele. Voopoo Vinci este un sistem de pod prietenos pentru începători care rezolvă această problemă cu un nivel suplimentar de rezistență la praf, apă și șocuri. Vinci se întâmplă să fie, de asemenea, extrem de frumos și destul de rezistent la amprentele digitale. Îți va plăcea urechea reglabilă pentru fluxul de aer, care facilitează atingerea presiunii ideale a aerului cu fiecare puf.

De ce un vaporizator reîncărcat ar putea fi potrivit pentru tine?
Este un vape reîncărcat potrivit pentru tine? Acestea sunt cele mai frecvente motive pentru care oamenii trec de la vape de unică folosință la dispozitive reîncărcabile.

Vapele reîncărcabile oferă performanțe mai bune. Dacă utilizați deja un vape de unică folosință cu concentrația maximă de nicotină de 20 mg/ml și nu vă simțiți mulțumit, probabil că veți fi mai mulțumit de un dispozitiv reîncărcat, deoarece veți obține nori de vapori mai mari.
Vapele reîncărcabile oferă o selecție mai mare de arome. Există sute de sucuri de vape astăzi pe piață, dar doar câteva dintre aceste arome sunt disponibile în vape de unică folosință.
Vapele reîncărcabile sunt mai accesibile. În loc să cumpărați un dispozitiv complet nou de fiecare dată când rămâneți fără e-lichid, puteți doar să cumpărați mai mult e-lichid.
Vaporatoarele reîncărcabile sunt mai bune pentru mediu. Dacă nu vă reciclați vaporizatoarele de unică folosință, acestea ajung la gropile de gunoi – iar bateriile cu litiu-ion sunt periculoase pentru mediu.
Cum vă va schimba utilizarea unui dispozitiv reîncărcabil experiența de vaping

ence?
Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale vapoarelor de unică folosință este faptul că sunt incredibil de ușor de utilizat. Tot ceea ce trebuie să faceți este să umflați pe dispozitiv până când rămâne fără e-lichid și apoi ați terminat cu el. Pe de altă parte, atunci când cumpărați un dispozitiv reîncărcabil, va trebui să vă obișnuiți să faceți o întreținere de bază.

Va trebui să reumpleți podul sau rezervorul când este gol.
Va trebui să încărcați bateria când se stinge.
Va trebui să înlocuiți pasta sau bobina când nu mai sunteți mulțumit de aromă.
Pentru mulți vapoare, menținerea unui vape reîncărcat este un preț mic de plătit în schimbul numeroaselor beneficii ale dispozitivului. Numai tu poți decide, totuși, dacă asta este adevărat pentru tine.

Gânduri finale despre vaporizatoarele de unică folosință vs
Sperăm că ați găsit utilă această introducere a vapoarelor reîncărcabile și că v-am ajutat să decideți dacă trecerea de la vapoarele de unică folosință la un dispozitiv reîncărcabil este decizia potrivită pentru dvs. Dacă ați decis că este momentul potrivit pentru a vă actualiza experiența de vaping, credem că veți fi extrem de mulțumit de oricare dintre dispozitivele pe care v-am sugerat la începutul acestui articol. Totuși, dacă încă te simți copleșit, nu ezita să iei legătura. De asemenea, puteți vizita magazinul nostru de vape din Dublin dacă locuiți în apropiere. Experții noștri prietenoși în vapoare abia așteaptă să vă răspundă la întrebări.

Related Posts